Reviews

De specialisten van Selfiespecialist.nl hebben een aantal van de meest populaire selfie sticks voor jouw getest en beoordeeld. Hieronder lees je onze mening over de naar onze mening 10 beste selfiestokken.

10. POLAROID EXTENDER ZELFPORTRET HANDHELD MONOPOD

polaroid selfiestok

Als je moe bent van het uitrekken van je armen om steeds maar weer een selfie te maken, is deze handheld monopod wellicht iets voor jou. Deze selfie stok is compatibel met vrijwel elke camera, zolang deze maar onder de 500 gram weegt. Deze monopod kan worden ingeklapt tot een lengte van 20 centimeter, terwijl deze volledig uitgeklapt een lengte heeft van 70 centimeter.

9. EXTENDABLE SELFIE stok met Bluetooth Bediening van CAMKIX

camkix selfiestick

Deze selfie stick kan heel gemakkelijk worden voorzien van vrijwel elk type smartphone, waardoor je in een handomdraai de leukste selfies kunt maken. Deze stick is compact en licht, zodat hij gemakkelijk is op te bergen in je rugzak of handtas. Door het lichte gewicht zal deze ook bij langdurig gebruik niet zorgen voor een stijve arm. Deze selfiestok is ingeklapt 25 centimeter lang en helemaal uitgeklapt 1 meter.

8. DOLICA LICHTGEWICHT MONOPOD

dolica selfie stok

Dit is een 1,5 meter monopod selfie stok en dus zeer geschikt om over een langere afstand selfies te maken. Alsje mobiliteit en stabiliteit nodig hebt, dan is deze selfie stok is de ideale oplossing. Het is ontworpen om licht van gewicht te zijn, heeft een comfortabele zachte foam grip en een riem zodat hij het veilig kan worden vastgehouden zonder dat hij uit je handen valt.

7. Satechi BLUETOOTH SMART SELFIE verlengarm

satechi selfie stick

Deze selfie verlengarm zal helpen om grote groepen mensen volledig in beeld te krijgen. Wanneer deze selfie arm volledig wordt verlengd, is de rijkwijdte ongeveer 100 centimter zodat een brede kijkhoek zal worden gecreëerd. In tegenstelling tot de ouderwetse statieven is deze stok geschikt om in de hand te worden bediend, waardoor binnen enkele seconden meerdere selfies gemaakt kunnen worden.

6. DREAMCATCHER BLUETOOTH SELFIE STOK

dreamcatcher

Dit is een uiterst compacte en ultralichte zelfklevende selfiestick met een arm die kan worden verlengd. Het handvat beschikt over een afstandsbediening die via Bluetooth kan worden bestuurd. Deze selfiestick is compatibel met alle populaire camera’s en smartphones. Indien niet verlengd, heeft het een hoogte van slechts 19 centimeter, waardoor hij makkelijk kan worden opgeslagen in handtassen. Helemaal verlengt is hij 90 centimeter lang.

5. INNOGEAR SELFIESTOK

innogear

Dit is een draadloze Bluetooth selfie stick voor mobiele telefoons. Een remote camera control-functie is ingebouwd in deze selfie stick. Aangezien dit een Bluetooth gecontroleerde selfie stok is, is hij compatibel met Android 3.0 en iOS 4.0-systemen of hoger. Deze stick kan worden verlengd tot maximaal 105 centimeter, terwijl de houder kan worden aangepast zodat vrijwel iedere telefoon kan worden gemonteerd op de stok.

4. 5IVE SELFIE STICK EXTENDABLE HANDHELD MONOPOD

polaroid selfiestok

Een betaalbare en nette oplossing wordt aangeboden door deze selfie stick, zodat je in staat om professioneel uitziende selfies in een handomdraai te maken. Het gewenste apparaat kan worden eenvoudig worden vastgeklikt op deze monopod, waardoor het maken van selfies nog nooit zo gebruiksvriendelijk was. Hij kan worden verlengd tot een maximale lengte van 110 centimeter door aan beide uiteinden te trekken.

3. Optikal Selfiepal draadloze Bluetooth selfiestok

optikal selfie stok

Je kunt deze stevige telescopische paal uitrusten met zowel digitale camera’s als mobiele telefoons. Door de duurzame kwaliteit gaat deze selfie stick lang mee en is het mogelijk om zeer kwalitatieve foto’s van iedereen te maken. Foto’s kunnen worden genomen vanuit meerdere hoeken dankzij het draaibare handvat. De rubberen band kan worden verwijderd om een ​​stevigere bevestiging te garanderen. De draadloze Bluetooth functionaliteit zorgt voor een optimaal gebruiksgemak.

2. POLAROID 40 “SELFIE STOK EXTENDER

polaroid selfiestick

Aangezien een Bluetooth-afstandsbediening is ingebouwd in deze selfiestick is hij erg gebruiksvriendelijk en kan hij met vrijwel elke smartphone overweg die over Bluetooth beschikt. Door het gebruikersgemak is de kans klein dat er een verkeerde selfie gemaakt zal woreden, waarna alles weer overnieuw moet. De poten van deze selfie stok zijn gemaakt van geborsteld aluminium en kan worden verlengd tot 110 centimeter.

1. POV telescopische ALUMINIUM EXTENDER SELFIE STOK

telescoop selfiestok

Deze uiterst solide selfiestick kan met vrijwel ieder type apparaat met camera overweg. Door de rubberen grip ligt deze stok heerlijk in de hand en is het mogelijk om vanuit iedere positie een selfie te maken. Door specialisten is deze selfiestok uitgeroepen tot de absolute topper. Hoewel wij hier een aantal dingen op aan te merken hebben, zoals het gewicht, kunnen we inderdaad beamen dat dit model tot de topklasse behoort.